VRATA

Različita kreativna rešenja staklenih vrata za sve potrebe prema Vašem zahtevu sa neograničenim mogućnostima.

TIPOVI I DIMENZIJE - Staklena vrata izrađuju se bez ramova, u „inox“ ili aluminijumskom ramu, različitih oblika, u standardnim i nestandardnim dimenzijama. Veliki izbor okova svetski poznatih proizvođača kao što su: „Dorma“, „Oxidal“ i „Renato Fattorini“ omoguća većinu rešenja u sistemu pivot, kliznih i atomatskih vrata. KONKAV KONVEKS je saradnik i zastupnik austrijske kompanije za proizvodnju okova visokog kvaliteta „GLASMARTE“ i nemačke kompanije „KL MEGLA“ i u mogućnosti je da u najkraćem roku isporuči najkompleksnija rešenja.

ISPUNA - Svi sistemi vrata izvode se od različitih tipova sigurnosnih stakala što zavisi od nivoa privatnosti, zaštite od buke i sigurnosti koja se zahteva. Prema sigurnosnom zahtevu vrata se mogu izrađivati od kaljenog, pampleks, anti-vandal, „bullet-proof“ ili protivpožarnog stakla.

DIZAJN - Prema estetskom zahtevu, izrađuju se u bojama po „RAL“ i „NCS“ standardu farbanjem „anti-scratch“ keramičkim pigmentom. Osim jednobojnih, proizvodimo i vrata koja mogu imati i motiv u više boja, peskirati se potpuno ili po motivu, gravirati ili se pampleksirati filmom u boji.