PANCIRNA STAKLA

Pancir stakla predstavljaju najbolje rešenje bezbednosti za vaše poslovanje, promovisanje i stvaranje sigurnog okruženja kako za zaposlene tako i za kupce. Ugrađuju se kao ravna i savijena, u sve tipove pokretnih i nepokretnih objekata u različitim nivoima zaštite.

NIVOI ZAŠTITE

KONKAV-KONVEKS se više od decenije uspešno bavi proizvodnjom i ugradnjom pancir stakala u sve tipove pokretnih i nepokretnih objekata. Sigurnost neprobojnosti potvrđuju atesti nadležnih institucija za sledeće kalibre:9mm Para, Magnum 357, Magnum 44, Kalšnjikov i Nato.

DIMENZIJE

U zavisnosti od potrebnog nivoa zaštite od balističkih zrna pancir stakla izrađuju se u različitim strukturama i sastavima debljine 20-60mm. Proizvode se u različitim veličinama i oblicima, sa mogućnošću izrade ureza, savijena u slučaju ugradnje u vozila i u više boja za specijalne potrebe.

REFERENCE

Oslanjajući se na najnoviju opremu i tehnologiju, na višegodišnje iskustvo, uz pomoć svog stručnog i inovativnog tima KONKAV-KONVEKS je uvek spreman da odgovori i najkompleksnijim sigurnosnim zahtevima. Pancirnim staklima KONKAV-KONVEKS obezbedio je sve objekte i menjačnice Narodne Banke Srbije, većinu privatnih menjačnica, ambasade, privatne rezidencije i razne tipove vozila u Srbiji. Dugogodišnje iskustvo i prisustvo na tržištu, ističu KONKAV-KONVEKS kao lidera u ovom sektoru u Srbiji.