KONKAV KONVEKS

Misija KONKAV KONVEKS se ogleda u osmišljenom poslovanju i pružanju kreativnog rada zaposlenih, korišćenjem svih raspoloživih resursa. Vizija KONKAV KONVEKS je da budemo uvek u samom vrhu izvođenja enterijera i eksterijera od stakla.

Porodična kompanija osnovana 1995.

Trgovina i proizvodnja ogledala za teretna vozila-kamione i autobuse su bile primarne delatnosti kompanije. Stalnim ulaganjem u istraživanje i razvoj, kompanija je veoma brzo proširila svoju delatnost i već krajem 1999. i početkom 2000. godine na tržištu je nastupila kao konkurentan partner u oblasti uvoza i prerade stakla i ogledala.

Strateški ciljevi

Preduzeće KONKAV KONVEKS d.o.o. mora predstavljati ime kao simbol kvaliteta proizvoda i usluga u oblasti staklarstva; Stalno poboljšanje sistema menadžmenta, čiji je rezultat poboljšanje kvaliteta proizvoda i usluga, što se ogleda u zadovoljenju potreba i očekivanja zainteresovanih strana; Poslovne odluke donosimo na osnovu kontinualnog praćenja trendova u građevinskoj industriji i procene rizika za svaki segment proizvodnje; Izbor isporučioca se vrši na osnovu njihove sposobnosti da ispune definisane kriterijume isporuke, uz poštovanje međusobno korisnih odnosa.

Stalno ulaganje u opremu i nove tehnologije, u službi je kvaliteta proizvoda i povećanja produktivnosti i rentabilnosti poslovanja, uzimajući u obzir tržišne trendove i očekivanja korisnika; Zaštita životne sredine i imovine, prevencija povreda i profesionalnih oboljenja, etičan odnos sa zainteresovanim stranama; Dosledna posvećenost poštovanju svih zakona, propisa, standarda, statuta, ugovora, normativnih i drugih akata iz delokruga rada organizacije.

KONKAV KONVEKS Danas

Danas razvojem proizvodnje Konkav Konveks ima široku ponudu koju karakterišu vrhunski kvalitet i prefinjen dizajn, utemeljeni na znanju, iskustvu i savršeno preciznoj logistici.

Konkav Konveks neprestano prati trendove u tehnologiji, ulaže u opremu i zaposlene i odgovorno se odnosi prema zahtevima svojih klijenata. Kao rezultat svega navedenog, Konkav Konveks je spreman da ponudi najsavremenija rešenja.